Főcímek

Rötyögjünk, vicces képek

Vicces képek. Felfedezzük a legviccesebb képeket, amelyektől a földön fetrengsz a nevetéstől. Így hát csatold be az öved, kapaszkodj a ...

Vidám, vicces képek a „Kuncog-Erlanet” weboldalon – Mosolyogj, ha itt állsz, ülsz, vagy fekszel!

Sziasztok, a nevetés szerelmesei! Készen álltok a napi vidámságokra? Ma a „Kuncog-Erlanet” mókás világába merülünk. Felfedezzük a legviccesebb képeket, amelyektől a földön fetrengsz a nevetéstől. Így hát csatold be az öved, kapaszkodj a weboldalba (lehet, hogy fáj a hasad a túl sok nevetéstől), és kezdjük!

Mi az a „Kuncog-Erlanet” Rötyögés oldal?

Most, mielőtt nekivágnál az oldal böngészésébe, engedd meg, hogy megvilágítsam kíváncsi elmédet. A „Kuncog-Erlanet” Rötyögés oldal, egy online központ minden vidám dologhoz. A küldetésünk egyszerű: egy-egy kuncogással felvidítani a napod. És lányok/fiúk, sikerül nekünk!

Csiklandozza a nevetés, egy-egy vicces kép a csontjaid:

Új kollekció

 A vicces képek összeállítása

Mindannyiunknak vannak olyan napjai, amikor olyan keményen harcolunk a hétköznapokban, hogy szinte állandó kifejezéssé válik, hogy „tele van a hócipőm az egésszel”. Nos, a „Kuncog-Erlanet” weboldal tulajdonosai összeszedték azokat az epikus pillanatokat is, és bemutatják neked egy ezüsttálcán. Találhatsz képeket mulatságos kudarcokról, kínos helyzetekről és olyan pillanatokról, amikor nem tudod megkérdőjelezni egyes emberek döntéshozatali képességét. Hidd el, a térded csapkodni fogod, és a végtelenségig vihogni fogsz.

Homemode.huA „Kisállatok nevetségesen imádnivalók” összeállítás a képek és videók között:

Ki tud ellenállni egy aranyos szőrgombócnak, amikor valami butaságot csinál? Nem én, az biztos! A „Kuncog-Erlanet” oldalon is vannak házi kedvenceknek, akik nevetségesen imádnivaló dolgokat csinálnak. A napszemüveget viselő kutyáktól a nindzsáknak kiállító macskákig ezek a képek/videók egyszerre késztetnek arra, hogy spontán nevetésben törj ki. Ne feledd, a nevetés a legjobb gyógyszer, és az állatok olyan örömet okoznak, mint senki más!

A képek nézegetése közben sokat nevess. Mindig legyél vidám!

Köszönöm, hogy itt vagy!

Tréfás, vidám, humoros, muris, szellemes, nevetséges, mókás, szórakoztató, mulatságos, komikus, bohókás, poénos, jópofa, kacagtató, bohó, röhejes, fergeteges.

Vidám napot kívánunk!

Egy nő felhívja a férjét telefonon:- Drágám, nem indul a kocsi. Szerintem víz került a levegőszűrőjébe.- Az autóban ülsz? -Igen. – És hol vagy pontosan?- A házunk mögötti patakban.

Kovács úr kopogtat a szomszédjánál. A szomszéd ajtót nyit.- A kutyája megharapta az anyósomat!- Gondolom kártérítést szeretne – mondja zavartan a szomszéd.- Dehogy! A kutyát szeretném megvenni.

A börtön egyik cellájába bevezetnek egy férfit. A cellatársa megkérdezi:-Téged miért csuktak le?-Egy tyúk miatt.-Egy tyúk miatt?-Igen. Az a dög kikaparta az anyósom.

A bogarak fociznak a réten. Odamegy a hőscincér a padon ülő bogárhoz, megkérdezi. Te milyért nem jössz játszani?- Nem látod , én vagyok a cserebogár !

Nyuszika felhívja telefonon a hentest- Van disznófüled?- Van.- Hát marhanyelved?- Van.- És csirkelábad?- Az is van.- Hát akkor rohadt ocsmány lehetsz…

Piroska megy a nagymamájához, mikor a farkas kiszól a bokorból: -Mi van a kosaradban? -Kenyér és bor. Válaszol Piroska megijedve. -Kis wc-papír nincs? Kérdezi a farkas.

Homemode.huMenekül a csiga az erdőből. Találkozik a rókával. -Mi van csiga, miért tepersz ennyire? -Itt az APEH, vagyonvizsgálat lesz. -Na és?-Hát tudod, nekem is saját házam van, az asszonynak is saját háza van, meg a gyereknek is. Sürgősen le kell innen lépnünk.

Elgondolkodik a róka, majd ő is futni kezd. Találkoznak a gólyával.Megszólítja a kissé lemaradó ravaszdit:-Mi van róka, hova futsz ilyen gyorsan? -Nem hallottad? Kiszállt az APEH az erdőbe, vagyonvizsgálatra. -És akkor mi van? -Hát nekem is drága bundám van, az asszonynak is, a gyerekeknek is.

Ezek minket lecsuknak! A gólya nagyon csodálkozik, majd kis gondolkodás után magabiztosan rákezd: -Hát, fiúk nekünk ezen a ronda fészken kívül aztán igazán semmink
sincs. Az is mindig össze van szarva, tehát csúnya is – szóra sem érdemes.
A csiga loholás közben kárörvendően visszaszól: -Nana, gólya! Fél év itthon, fél év külföldön?!! Aztán miből?

Tréfa, móka, poén, hecc, humor, élc, anekdota, adoma, bohóság, bohózat, ugratás, komédia, komikum, rötyögés, kuncog. Mindez képekben, Dőlj hátra, és nevess.

vicces képek

Kapcsolódó képek:

Bejegyzések

Oldalak