Főcímek

Lányos apák vidám utazása: A pelenkáktól a randevús katasztrófákig

A lányos apák számára nehéz elfogadni a második "istent" a lányuk életében. Bizonytalanságukat terepszínű pizsama mögé próbálják elrejteni, de ott van.

Amikor egy férfi apa lesz, minden megváltozik. Ám amikor egy kislány apja lesz, „minden” egy teljesen új, vidám dimenzióba sodródik. Attól a pillanattól kezdve, hogy egy büszke apa megpillantja a pólyába bújt csecsemő kislányát, az élet már nem olyan, mint volt. Nemcsak a szíve olvad meg, de gyakran a pénztárcája is. Íme a lányos apák kacagással teli életútjának rövid története.

Pelenkák, munka és töprengés

Pelenkák, munka és töprengés

Sok apa teljesen vakon előre ugrál a pelenkaszolgálat szagos csataterére

Amikor, a közösségi médián lóg az asszonka kérdésére meg is van a válasz.– Azt tanulom, hogyan kell hercegnői kastélyt építeni! (Persze, haver. Látjuk a játékodat.)

És ne feledkezzünk meg a folytonos töprengésről sem: „Elég pénze lesz a jövőbeli sminkeléseihez, fodrász, …?” Mert semmi sem kiált olyan keményebb döntések meghozatalára, mint a szalonok közötti választás.

Fiúk, Vigyázat!

Miközben a kislány kezd nagylány lenni, az apák szerte a világon érzik a közelgő végzet csapását – FIÚK. Képzeld el, hogy egy 14 éves kedvesen megkérdezi: „Apa, mikor lehet barátom?” mire az összeszedett apuka így válaszol: „Drágám, ha harminc éves leszel… vagy amikor már túl öreg leszek ahhoz, hogy emlékezzek!” Lehet, hogy a lányok ezt viccesnek találják, de az apukák komolyan fontolgatják, hogy apácának adják a lányukat.

A kézfogás vagy leszámolás

Gyorsan menjünk előre a középiskolás évekig, amikor a nagylány (nagylány) először hozza haza barátját. Míg az anya ezt a pillanatot civilizált csúcsként kezelheti, addig az apa? Ó, mentálisan újrajátssza Rambót, a keresztapát. Ő kezdeményezi a végső leszámolást – a kézfogást. Bal kézét kinyújtva (mert hé, jobbkezes = nagyobb ütőerő, ha szükséges).

Pontozva: Apa-1, Barát-0.

Két bálvány a lány életében

A lányos apák számára nehéz elfogadni a második „istent” a lányuk életében. Bizonytalanságukat terepszínű pizsama mögé próbálják elrejteni, de ott van. A lelke mélyén nem tudják elviselni, hogy egy másik srác legyen a hős. Lehet, hogy morognak, de az igazi apák mindig támogatják, védik és dédelgetik lányaikat. Igen, még akkor is, ha ehhez egy másik „isten” elfogadása szükséges az isteni körbe.

A fürdőkád dráma-megtörtént eset

Egy adott éjszaka megtestesíti az összes vicces esetet, amit a lányos apák elviselnek. Képzeld el ezt: egy 17 éves nagylány gimnazista barátokkal. Apa- Anya kocsival megy a kisányért (nem csak ellenőrzés miatt, de hát, van egy biztonsági szempont is). Kéz a kézben keringőzik egy fiúval a járdán, és lazán megkérdezi: „Apa, hazavihetjük? Messze lakik, nincs hol aludnia. Alszik a kádban. „

A fürdőkádban összekuporodó fiatalember képe villan át az apa agyán, majd rájön, hogy nagyon durva világ jön.

Később mindenki nevet rajta, az egykor vad apa is. „Emlékszel a nagyszerű „pasi-fürdő történetre”? -Ha-ha, igen, teljesen nyugodt voltam. Mondja az apa.

Támogatás, szerelem és végtelen történetek

Valóban az apa kész vígjáték megtestesítője – így születnek a későbbi anekdoták a lányos apákból. Írd meg alább vidám, vérnyomáscsökkentő történeteidet, különösen te, bátor harcos, akik harcoltok a medveölelő tinédzser szeretetéért.

Ne feledd! Tiéd a világ, az élet minden szakaszában, a pólyában pelenkázott csecsemő kislányoktól a szíved utolsó dobbanásáig, örömben és nevetésben telik az utazás. A mulatságosan neurotikus túlreakciók közepette egy olyan komikusan értékes kötelék marad életedben, amelyhez semmiféle pasi nem fér hozzá.

Lányos apák, emeljétek fel terepszínű gatyátokat, és koccintsunk… több zsigerelő mesére! Írd meg, ha neked is van egy jó történeted!

Csók a család!

Kapcsolódó képek:

Vélemény, hozzászólás?