Főcímek

Lakóautóban élni Angliában

Lakóautóban élni... Ó, az öröm, hogy minden reggel új kilátásra ébredhetsz, ha úgy akarod! Egy lakóautóban élni Angliában nem csak kaland

Lakóautóban élni… Ó, az öröm, hogy minden reggel új kilátásra ébredhetsz, ha úgy akarod! Egy lakóautóban élni Angliában nem csak kaland; ez egy életstílus, amiről sokan csak álmodnak. Akár a festői tóvidéken kanyarogsz, akár Cornwall drámai partvidékein, vagy csak az egyetem közelében parkolsz, minden nap új horizontot hozhat.

Mint mindannyian tudjuk, minden kezdet nehéz. Ezúttal sem volt ez másképp. Ha lakóautóba szeretnél költözni, akkor át kell gondolni, hogy mit használsz vagy használnál napi szinten. Véleményem szerint érdemes beszerezni egy hatalmas akkumulátort, amivel feltöltheted az okoseszközeidet. Ahhoz, hogy kütyüid feltöltve maradjanak, és fényei világítsanak, fontold meg a napelemeket, a jó minőségű akkumulátort és az invertert. Ez biztosítja, hogy meglegyen az az erő, amelyre szükséged van ahhoz, hogy kapcsolatban maradj és kényelmesen élj, függetlenül attól, hogy hol parkolod le a guruló otthonod.

A második nagy kihívás a fűtés. Javasolok egy dízel fűtést, ami könnyen elhelyezhető, mivel nem foglal sok helyet (könnyen elfér az ágy alatt), és bőséges hőt ad, miközben lehetővé teszi a hőmérséklet szabályozását. Egy másik fontos dolog, hogy beszerezz néhány elemmel működő spotlámpát, így mindig gond nélkül tudsz a hangulatos fényről gondoskodni minden probléma nélkül.

Homemode.huAz angliai lakóautóban való életünk során az egyik szemtelen kis kihívás a korlátozott tér, ahol a társastánc kissé nehézkes, pedig „karcsúak” vagyunk. Képzeld el, hogy az egész világod egy olyan helyre próbálod bepréselni, amely kisebb, mint a legtöbb ember nappalija! Különleges varázslatra van szükség ahhoz, hogy rendezd a holmidat, és még mindig legyen hely élni, lélegezni és élvezni a gyönyörű angol mindennapokat.

Alvás lakóautóban

Na, ez a téma igazán izgalmas! Az alvás lakókocsiban mindig kalandos lehet, főleg ha egy fiú és egy lány osztozik rajta. Gondolom, az első kérdés mindenkinek az, hogy elférünk-e kényelmesen egy ilyen szűkös helyen. Nos, azt kell mondjam, hogy igen!

El tudjátok képzelni azt a jelenetet, ahogy próbálunk elférni a lakókocsiban? Talán a páromnak kell összehúzódnia és becsületesen elhelyezkednie, hogy én a nő kényelmesen elférjek. Vagy talán fordítva van? A lényeg az, hogy mindketten megpróbálunk valamilyen módon kényelmet találni.

Az alvás lakókocsiban biztosíthatok mindenkit, hogy egy izgalmas élmény tele kihívásokkal. Minden együtt töltött idő jelentheti azt, hogy közelebb kerülhetünk egymáshoz és még jobban megismerhetjük egymást. Persze vannak kihívások is: lehet néha zajos is. Az biztos, hogy babot nem eszünk.

De ne aggódjatok! Mindig jó hangulattal állunk hozzá és humorral kezeljük a helyzetet, ezért emlékezetes éjszakákat töltünk el együtt a lakókocsiban. És ki tudja? Talán ezek az élmények még erősíthetik is a kapcsolatunkat!

Természetesen mindenki számára az egyik legnagyobb gond az, hogy hogyan kezelje a fürdőszoba és WC használatot. Szerencsére az mi kis varázslatos lakóautókban van egy wc, amelyet ugyanúgy használnak, mint minden közönséges WC-t, csak egy kicsivel kisebb. Ami a fürdőzést illeti, azt jelenleg úgy oldjuk meg, hogy van egy korlátlan edzőterembérletünk, amely Anglia-szerte több mint 2000 helyen kapható. Szóval, ne aggódj az intim higiénia miatt vagy arról, hogy hol fogunk megmosakodni.

A varázslatos lakóautónkban jelenleg van egy 25 literes tiszta vizes tartály, ami tökéletes arcmosásra, fogmosásra vagy mosogatásra. Ezt a tiszta víztartályt újra tölthetjük gázzal vagy árammal a kijelölt állomásokon egész Angliában. Hogy mindig megtaláljuk a legközelebbi töltőállomásokat, a „Park4night” alkalmazást használjuk, amely ingyenes és elérhető IOS és Android telefonokon is. Az én lakóautóm minden helyzetben segít nekünk úrrá lenni ezeken a mindennapi problémákon.

Kapcsolódó képek: