Főcímek

Jó reggelt! Bonjour! Good morning! Guten morgen! Dobré ráno!! Dobro jutro! Bună dimineaţa!

jó reggelt! Jó napot! Jó reggelt kívánok! Guten Morgen! Dobré ráno!! Dobro jutro! Bună dimineaţa!

Ó, milyen sokféleképpen üdvözölhetsz valakit korán reggel! Olyan ez, mint egy nyelvi svédasztalos reggeli. Akár egy magyar „Jó reggelt”.

Korán reggel egy francia „Bonjour”, egy angol „Good morning”, akár német „Guten morgen”, vagy egy szlovák „Dobré ráno”, de lehet egy horvát „Dobro jutro” vagy egy román „Bună dimineaţa” !”, tagadhatatlan, hogy egy vidám köszöntéssel kezdeni a napot, megadja az alaphangot a pozitív hangulathoz.

Reggel hajrá, válaszd ki kedvenc reggeli üdvözletedet, és oszd meg a nyelvi napsütést. És ha kalandvágyónak érzed magad, miért nem próbálod meg mindennap különböző nyelveken köszönteni az embereket? Ez olyan, mintha többnyelvű edzést adnál az agyadnak, miközben egy kicsit barátságosabbá teszed a világot.

jó reggelt! Jó napot! Jó reggelt kívánok! Guten Morgen! Dobré ráno!! Dobro jutro! Bună dimineaţa!

Tehát hajrá, feszítsd meg álmos végtagjait, és öleld át a napot mosolyogva. Ne feledd, bármennyire is nyűgösnek érzed magad, mindig egy csésze friss kávé várja, hogy plusz lendületet adjon. Kezd jól a napot, legyen az egy kiadós jó reggelt, „Guten Morgen” vagy egy vidám „Dobré ráno!” Legyen a reggeletek tele örömmel, energiával, és talán egy kis huncutsággal is. Végül is ki mondja, hogy a reggeleknek unalmasaknak kell lenniük?

Most menj ki, és hódítsd meg a napot, mint a nyelvi szupersztár, aki vagy. És ne felejts el mondani néhány jó reggelt! Jó napot! Jó reggelt kívánok! Guten Morgen! Dobré ráno!! Dobro jutro! Bună dimineaţa!

Homemode.hu

Ne feledd, akárhogyan is mondod, jó reggelt kívánni valakinek mindig divatos. Tehát menj, és győzd le a napot nyelvi tudásoddal!

jó reggelt, jó reggelt

Kapcsolódó képek: