Főcímek

Fogyasztó és cellulit elleni kezelés

Fogyasztó és cellulit elleni masszázs eljárások élettani hatásai

Fogyasztó és cellulit elleni masszázs eljárások élettani hatásai, rendszere, összefüggései.

Az eljárások melyeket alább részletezek külön-külön is hatékonyak a narancsbőr és a súlyfelesleg elleni kezelések területén. Ezeket ötvözve azonban egy kúra alatt valóban hatékony, átlagban két konfekció méretnek megfelelő, maradandó testsúly vesztést lehet elérni.

A kezelés TARTÓS fogyást és a cellulit MARADANDÓ csökkenését, nem súlyos stádium esetében a narancsbőr teljes regenerálódását eredményezi. Ellenben pár ma divatos terápiával „mi nem vizet hajtunk ki a szervezetből”, ami nagyon látványos akár egy óra múlva de, fél nap elteltével az eredeti állapot köszön vissza. A kezelés lokális jellege révén szabályozható hogy mely testrészen szeretnénk intenzívebb hatást elérni.

Hatás mechanizmus a fogyasztó masszázsnál

Nyirok irányú masszázs:

Fogyasztó és cellulit elleni masszázs eljárások élettani hatásai

A nyirokrendszer működését serkenti, amely a zsírsejtek tartalmát, zsírsavakat és salakanyagokat egy komplex lebontási folyamat során a nyirok rendszeren, vérkeringésen és a  kiválasztó rendszeren keresztül üríti a szervezetből.

Zsír „törő” masszázs a fogyasztó masszázsnál:

Rendkívűl intenzív, radikális speciális masszázs fogások segítségével a zsírsejtek tartalmát a kiválasztó rendszer irányában mobilizáljuk a kényes, súlyfelesleggel rendelkező területekről. Fizikai megnyílvánulásai: csökkenő testrész méretek, a zsírsejtek térfogatának redukciója végett. Bőr rugalmasságának, feszességének fokozódása a zsírsavak ürülése miatt, a narancsbőr (cellulit) csökkenése, a fokozott vérkeringés és anyagscsere következtében.

Testtekercselés:

Fokozódik a nyirokrendszer működése, feszesedik a bőr, a zsír-szövetek anyagcseréje és a hatóanyagok felszívódása is intenzívebbé válik.

Felhasznált anyagok, lépcsőzetes intenzitás:

Fontos szegmentuma a kezelésnek. A szervezet a rendkívüli adaptációs, alkalmazkodó képességének köszönhetően egy bizonyos idő után, majdnem minden fajta ingerhez képes alkalmazkodni. Ez azt eredményezi hogy a kezdeti eredmények elérése után hamar  egy vegetáló fázist érhetünk el hiszen a szövetek megszokják az adott ingert.

Ezért több lépcsőben erősödik a kezelés folyamán mind a felhasznált anyagok és a kezelés fizikai erejének intenzítása. Kizárólag természetes eredetű de annál intenzívebb osztrák termékeket használok, ezzel kikerülhetjük az érzékeny bőr és az allergiás reakciókból adódó kellemetlenségeket.

Tea, folyadék bevitel:

Fontos kelléke a programnak a tea, ami belülről támogatja a folyamatot. Szigorúan csak gyógynövényekből készült és az egész kezelés ideje alatt ajánlott fogyasztani.
Ezen felül a folyadékfogyasztás növelése elengedhetetlen mert a nyirokrendszernek nagy szerepe van a nem kívánt anyagok szállításában, mielőbbi távozásában.

Fontosnak tartom még megjegyezni a fogyás ellen nem létezik csodaszer!

Természetesen nap mint nap hallhatjuk minden médiumból hogy csekély összeg ellenében pár nap vagy hét alatt megszabadulhatunk a felesleges kilóktól és a narancsbőrtől. Tudjuk hogy ez nem igaz. Az elhízás illetve a cellulitisz  korunk, alkati adottságaink, és életvitelünk eredménye. Kivételt képeznek a speciális egészségügyi problémákból adódó esetek.

Életkorunkon és alkatunkon nem tudunk változtatni, azonban életvitelünkön igen. Mindenki úgy tekintsen az eljárásokra mint egy kiegészítő kezelésre, amely meghatványozza az erőfeszítéseinket.

Abban az esetben ajánlom a kúrát, amennyiben hajlandóak vagyunk saját magunkért bizonyos kompromisszumokra, és következetesen mindvégig betartjuk azokat a személyre szabott szabályokat amelyek nélkül nem érhetünk el eredményt.

Fontosnak tartom leszögezni hogy a fogyasztómasszázs illetve a köpölyös kezelés nem sorolható a kellemes masszázs kategóriájába. Egy igen intenzív irányított fizikai behatás amely saját rendszerének köszönhetően mobilizálja a zsírsejtek tartalmat és stimulálja a szervezetet annak lebontására. Ezeket szemelőt tartva nagyon LÁTVÁNYOS és TARTÓS eredményeket érhetünk el pár hónap alatt.

fogyasztó, fogyasztó, fogyasztó

Kapcsolódó képek: